Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sistem Antiefractie Wireless
949 lei
Brand
PowerMax
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
PowerMax este proiectat pentru a integra toate faciltatile necesare unei locuinte sau unui birou "inteligent" intr-o singura solutie de control. Tehnologiile avansate implementate in aceasta unitate centrala permit adaptarea ei practic oricarei situatii , inclusiv controlul zonelor in care sunt prezenti batrani, copii sau animale domestice. O sirena deosebit de eficace este inclusa in unitatea centrala.
Utilizatorii sistemului PowerMax isi pot controla locuinta sau biroul (securitate, aer conditionat, aparate electro-casnice, iluminat) local, cu ajutorul unei claviaturi radio sau de la distanta, cu ajutorul unui telefon, fix sau mobil. Comenzile sunt intuitive si foarte usor de invatat si de apelat , datorita unei interfete grafice dublata de mesaje vocale disponibile in peste 20 de limbi, inclusiv limba Romana. Operarea se poate efectua atat de la claviatura centralei, fie de la telecomenzi cu patru butoane (armare externa, armare interna, dezarmare, panica), fie de la claviatura radio suplimentara.
Sistemul poate proteja pana la 30 de zone, putand folosi orice combinatie de echipamente VISONIC disponibile. Gama dispozitivelor disponibile pentru a fi utilizate in sistem include detectoare de miscare in infrarosu (PIR), detectoare cu imunitate a animale domestice, detectoare de geam spart, detectoare de fum, detectoare de inundatie, contacte magnetice pentru usi si ferestre, detectoare de gaz, senzori pentru protectia operelor de arta.
In cazul detectiei unui eveniment, PowerMax transmite automat un semnal de alarma numeric catre statia centrala de monitorizare, simultan cu transmiterea de mesaje vocale preinregistrate catre telefoane private sau mesaje alfanumerice pentru pagere . Poate fi activata o cale de comunicatie bidirectionala voce, permitand propietarilor amplasamentelor sa ia legatura cu cei din cladire.Toate aceste solutii sunt inglobate intr-o singura solutie radio, care este foarte usor de instalat si de operat. Un sistem PowerMax poate fi instalat in cateva zeci de minute, fara a implica perturbarea activitatii normale a locatarilor sau modificari arhitecturale.

Sistemele PowerMax sunt disponibile in kit-uri care contin:
O unitate centrala PowerMax
Doua detectoare PIR wireless
Un detector magnetic wireless
O radio-comanda pentru armare/dezarmare/panica/comenzi auxiliare

Acestei configuratii de baza i se poate atasa o multitudine de detectoare si dispozitive radio.

Din Gura in Gura